muslimske land bordeller i odense

den ene lappeløsning efter den anden. Teologisk er det oprindeligt en jødisk lov. Mainstream islam er den bogstavtro tilgang til Koranen og Ahadith (beretninger om profetens sædvane og det er på tide, at muslimer reformerer islam. (Tahrir Ul-Vasileh, bind 2,. Men man kan insistere på, at de politikere, der på ære og samvittighed har lovet at holde rigets grundlov, tager islamiseringen af vores samfund alvorligt. Men en forudsætning for at bevare disse rettigheder er forståelsen af, at vores frihed og demokrati svækkes, når islam får indflydelse på vores samfund ligesom vi vil miste både frihed og rettigheder, hvis andre totalitære ideologier som eksempelvis kommunismen eller nationalsocialismen får indflydelse. Man er måske 'kulturmuslim' som Naser Khader, men det er noget helt andet, og det begreb omfatter desværre kun et mindretal. Og at islamisk indflydelse ikke har skabt frihed eller fred noget sted på jorden.

Muslimske land bordeller i odense -

At herboende muslimer for hver generation bliver mere religiøse, og dermed i stigende grad vender ryggen til danske værdier. Derfor har islams kvindesyn også betydning for voldtægter i Danmark. I mange muslimske lande er der ikke en mindstealder for ægteskab, hvilket muliggør børneægteskaberne. Når babysex er tilladt i mainstream islam, når en kvindes samtykke aldrig er nødvendig, og når det at blive voldtaget er en forbrydelse, har det betydning for muslimske mænds syn på kvinder. Derfor må kravet til indvandrere fra andre kulturer og først og fremmest fra den mest problematiske, den islamiske, være, at de opgiver alle de elementer af deres religion, som strider mod de demokratiske forfatninger og konventionen om de europæiske menneskerettigheder. Rejst i frustration, mødt med hån og latterliggørelse. Alle anstændige mennesker i dette land er anti-islamiske. I flere muslimske lande er det stadigvæk muligt for en mand at slippe for straf ved at gifte sig med den, han har voldtaget. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

Videos

He came in my mouth 5 times and I swallowed it all.

Muslimske land bordeller i odense -

Og ja, vi står fast. En adfærd, der så stærkt afviger fra den vesterlandske, som den islamiske gør, bevirker næsten uundgåeligt, at de, som udviser denne adfærd, bliver tabere i det moderne, sekulariserede samfund. Derfor har vi i Nye Borgerlige tre ufravigelige krav til enhver, der ønsker vores opbakning til at danne regering: Der skal indføres et fuldt asylstop. Her er, hvad en teologisk sunni-muslimsk (wahabi-salafistisk) hjemmeside skriver om sex med små piger: ». Vores verden er bygget på fornuft, på rationel tænkning, på videnskab, på retten til at tvivle. Det betyder ikke, at de er imod mennesker, der kommer fra den islamiske verden. Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail. For den oplyste er islam både religion og ideologi - både tro og politik. Hvis nogen tror det, bør de hurtigst muligt anskaffe sig et fjernsyn og begynde at læse aviser. Det er dog ikke alene Khomeinis skyld, at selv babypiger vurderes til at være giftemateriale. Og der er tilsvarende ingen vej uden om at vende tilstrømningen fra de muslimske lande, hvis vi vil stoppe islams indtog i Danmark og bevare vores fred og frihed. Gå til hovedindhold, debat, mogens Camre, det er udtryk for uvidenhed og naivitet, når nogle vesterlændinge tror på en fredelig sameksistens mellem troende muslimer og sekulariserede vestlige mennesker. Al- Nawawi said: With regard to the wedding-party of a young married girl at the time of consum- mating the marriage, if the husband and the guardian of the girl agree upon something that will not cause. Mogens Camre, medlem af Europa Parlamentet,. År var blevet gift alene i 2012. Det kan vi se i de muslimske lande, hvor islam bliver til lov og skaber ufred og ufrihed for millioner af mennesker.

: Muslimske land bordeller i odense

Ovenstående beskriver også, at samleje kun er forbudt før det niende år, eller indtil pigen er klar til det. Det kan vi læse i de muslimske skrifter. Denne teologiske udlægning lebbe sex saltvandsbryster er mainstream islamisk. (Kilder: 1, 2 3 ). Islamiseringen af vores samfund med muslimske sæder og normer; fra Eid-kagen i Bilka og sammenkomsten på Rådhuspladsen til undertrykkelsen af kvinder, forfølgelsen af jøder og homoseksuelle, vold, manglende respekt for retsstaten, trussel mod vores frihedsrettigheder og særkrav om kønsopdeling. Politikerne skal vide, at 4 ud af 10 herboende muslimer ønsker, at koranen skal indgå som fundament for dansk lov. For med muslimske sæder følger med muslimske normer. Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig. Som voldtægtsoffer skal hun kunne løfte bevisbyrden, hvilket kræver fire mandlige vidner, og ellers er kvinden skyldig i en seksuel forbrydelse. Man kan ikke kræve, at enhver dansker er oplyst om islam og har sat sig ind i samfundsforholdene i lande og byer præget af muslimske normer og regler. Koranen og Ahadith (beretninger om profetens sædvane ). Og dem, der ikke ser problemerne, har benyttet deres ret til at udskamme. Muslimske mænd kan derfor voldtage deres egne koner, og disse tæller endda som såkaldte frie kvinder. En religion, der i tide og utide bliver voldtaget og misbrugt af sine tilhængere. Ingen skal tvinge os til at vise respekt for en forskruet virkelighedsopfattelse eller kvaksalveri, uanset hvor mange, der tror på galskaben. De er i virkeligheden ofrene ifølge det, vi i dag kalder forskning, bestilt og betalt af justitsministeriet. If they disagree, then Ahmad and Abu Ubayd say that when a girl reaches the age of nine then the marriage may be consummated even without her consent, but that does not apply in the case of who is younger.«. Det er udtryk for uvidenhed og naivitet, når nogle vesterlændinge tror på en fredelig sameksistens mellem troende muslimer og sekulariserede vestlige mennesker. For that reason the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) delayed the consummation of his marriage to Aaishah. Siden om en Eid-kage fra Bilka. Indtil da kan noget aftales med pigens værge. Hvis man gør det, er det bedrageri overfor det demokratiske samfund. Der findes nemlig ingen nedre aldersgrænse i et mainstream islamisk ægteskab. I Danmark har man ret til at tro, tænke og mene, som man vil. Hendes samtykke er unødvendig. Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.

Muslimske land bordeller i odense

3 tanker om “Muslimske land bordeller i odense

 • 14.11.2019 på 00:41
  Permalink

  -

  Svar
 • 15.11.2019 på 08:12
  Permalink

  -

  Svar
 • 16.11.2019 på 11:39
  Permalink

  -

  Svar

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *